Maksimum Akademi Eğitim Bilimleri ve A grubu KPSS kursu İzmir ve istanbul'da çok güçlü bir kadro ile ağustos ta ücretsiz matematik ve iktisat kampı ile başlıyor.Hedefi olanlar bence mutlaka uğramalı. Maksimum Akademi
arkadaşlar eskişehirde istediğiniz herhangi bi derste kursa katılmak isteyenler varsa yardımcı olabilirim. emalı adresim. profılımde açık emaıle yazabılırsınız
Maksimum Akademi Elex ile İstanbul ve izmir de çok kaliteli bir ingilizce kursu veriyor.İngilizceyi konuşmak isteyenler, mutlaka uğraması gerek. Maksimum Akademi
arkadaşlar bu gün yaklaşımlardan sınavım vardı ama sınav merkezine bir gittim bide ne göreyim özel öğretim yöntemlerinden de sınava girmem gerekiyormuş o sınavı ben finalde vermiştim ama orda 2 sına
arkadaşlar 2009 ve 2010 arasınav ve yılsonu,büt children soruları varsa bana mail atablir misiniz?bir de edebiyat istiyrm.şimdiden teşekkür ederim. fairygirl_tuba@hot mail.com
hayır yeniden başlamayacam üniversiteyle görüştüm en kötü ihtimal 3.sınıftan başlatacaklar.çünk ü bizim 3.sınıfta aldığımız dersleri 2.sınıfta almışlar. bakalım hayırlısı..